De Herrieboerderij

Al sinds 2005 staan wij voor u klaar.

Over ons

De Herrieboerderij is in 2005 opgezet door Kees Schouten en El Verhoeven. De in de voorafgaande jaren opgedane kennis wordt dagelijks ingezet om klanten van advies te voorzien wat al snel resulteert in een snel groeiend klantenbestand.

Als gevolg werd het inmiddels tweede pand te klein en verhuisde wij naar de Berkenstraat 2 (waar wij nog steeds te vinden zijn). Hier beschikken we over zowel een elektronische alsmede een mechanische werkplaats waar wij producten voor je kunnen aanpassen of nieuwe oplossingen speciaal voor jouw specifieke probleem kunnen vervaardigen.

Inmiddels hebben wij een hele productlijn die geheel binnenshuis wordt ontwikkeld en gecreëerd.

Je kunt bij ons terecht voor o.a.:

Verkoop

Voor alles voor op de filmset. Van hoofdtelefoon tot clapperboard, van camera accu tot microfoon en van Dirty Down tot oogzeem.

Verhuur

Of je nu opzoek bent naar een extra zenderset als aanvulling op je huidige apparatuur of een complete set nodig hebt, wij helpen je er graag mee. Kijk bij de verhuur voor ons complete aanbod.

Custom made products

Je kunt ook bij ons terecht voor het mechanisch of elektronisch aanpassen of realiseren van jouw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kofferindelingen, speciale bekabeling op maat, geluidskarren en 3D geprinte onderdelen.

Service

Wij kunnen in onze werkplaats onderhoud en service verrichten aan jouw apparatuur, hierdoor hoeft een product niet direct terug naar de fabrikant en is een reparatie vaak een stuk sneller en ook nog eens goedkoper.

Merken bij ons verkrijgbaar:

Passie voor beeld en geluid

Meer dan 15 jaar ervaring

Winkel met ruime voorraad

Professioneel klantgericht advies

Ons Team

Kees Schouten

Eigenaar, Product specialist, Mechanisch medewerker

El Verhoeven

Eigenaar, Financieel administratief medewerker

Olaf van Velzen

Product specialist, Technisch medewerker

Ben Havik

Product specialist, Technisch medewerker