Beschrijving

De MagTape Ultra Matt Zwart gaffertape 12mm x 25m is ideaal te gebruiken in de professionele TV, film & theater industrie door het vlakke, matte, niet-reflecterende oppervlak.

MagTape Ultra Matt is een gaffertape die ontworpen en geproduceerd is met veel aandacht voor het minimaliseren van de impact op het milieu.
✔ Energie-efficiënt productieproces
✔ Laag VOS-gehalte*
✔ 100% tolueenvrij*
✔ Vermindering van het vrijkomen van chemische stoffen
✔ Lijm op basis van natuurrubber
✔ Recyclebare verpakking

Milieugericht
De MagTape Ultra Matt is geproduceerd met behulp van een energiezuinig productieproces. Er is een hoogwaardige, professionele matte gaffertape ontwikkelt die 100% tolueenvrij is, een laag VOS-gehalte heeft en minder chemische stoffen afgeeft. De lijm is samengesteld op basis van een natuurlijk rubber en verminderde chemische stoffen, wat ervoor zorgt dat de tape minder lijmresten achterlaat. Dit is dit een enorme sprong voorwaarts in het streven naar de productie van een milieuvriendelijke gaffertape.

* Betekenis VOS en Tolueen
Tolueen: Tolueen is een vluchtige vloeistof. Deze stof wordt onder andere gebruikt als verdunningsmiddel in benzine. In hoge concentraties is de stof zeer schadelijk voor het milieu. We zijn blij om te kunnen zeggen dat er geen toegevoegde tolueen in MagTape Utra-Matt gaffer tape zit.
VOS: VOS is een afkorting voor Vluchtige Organische Stof, en is een verzamelnaam voor stoffen die makkelijk verdampen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan brandstoffen en oplosmiddelen. Veel van deze stoffen worden gezien als de oorzaak van onder meer klimaatverandering, smog en verzuring.

Anti-Reflectie, Professionele matte afwerking
Door het vlakke, matte, niet-reflecterende oppervlak is het ideaal te gebruiken in de professionele TV, film & theater industrie. De tape is tevens ook uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik vanwege het feit dat deze tape weinig tot geen lijmresten achterlaat. Hierdoor blijft de ondergrond onbeschadigd. In de MagTape Ultra Matt zit meer linnen verwerkt waardoor de tape makkelijk te scheuren is in zowel de lengte als in de breedte.

Artikelcode

magt.ultra12bk