Beschrijving

De Ambient ACN-CL Lockit is sinds zijn eerste verschijning in 1993 synoniem geworden voor betrouwbare beeld en geluid synchronisatie.

Terwijl onze kleinere eenheden altijd werden gemarkeerd met een voorvoegsel zoals Tiny of Nano, draagt de ACN-CL met trots de naam “Lockit” en zou dit niet doen zonder zowel timecode- als synchronisatiesignalen te leveren met de nauwkeurigheid van 1/100 van een frame. Ontworpen voor apparatuur van tegenwoordig ondersteunt hij 1080P en 1080i genlock voor 23,976 tot 60 FPS.

TC in en uit maken het mogelijk om twee camera’s parallel te synchroniseren of via een kabel te blokkeren terwijl de gesynchroniseerde eenheid verbonden blijft.
De primaire uitvoer draagt tijdcode en genlock / wordclock. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen om het op een rechte, Y-gesplitste kabel of twee afzonderlijke leads te gebruiken met behulp van de tweede connector voor tijdcode die ook verbinding maakt met apparaten die ACN ondersteunen voor overdracht van metadata.

Externe voeding en opladen zijn beschikbaar via een gemeenschappelijke USB-C-poort. Verbonden met een Mac of pc transformeert de Lockit in een MIDI timecode-interface zonder aanvullende configuratie. Hij past dit alles in een compacte behuizing van massief aluminium die de ACN-TL TinyLockit en zelfs ALL601 LancLogger er in vergelijking groot uit laat zien.

Inbegrepen bij de Ambient ACN-CL Lockit:

  • 1 NP-50 compatible Li-Ion accu
  • 1 USB-C naar USB-A kabel
  • 1 TC out kabel, Lemo naar BNC
  • 1 Sync out kabel, Lemo naar BNC
  • 2 stuks double lock

Artikelcode