NieuwsNieuwsarchief  

Projecten December 2017

Buiten de verkoop en verhuur van producten kun je bij ons ook terecht voor een project/custom oplossing. Hier een paar projecten die wij de afgelopen 30 dagen gedaan hebben.

Sony FS7 Multikabel

Voor de FS7 hebben we een custom ENG-multikabel gemaakt met 4 kanalen analoog audio op XLR en een returnsignaal op 3,5mm haakse jack. Door de 12-polig Amphenol Tuchel connector kan de multikabel met één handeling worden losgekoppeld van de spin die aan de camera zijde hangt.

HB Custom ENG Multi FS7

 

Epic Input cable

De Red Epic heeft twee audio ingangen maar die zijn op 3,5mm jack, wat zeker niet voor iedere situatie ideaal is. Zo vroeg een klant ons dus om hier een mooie oplossing voor te bedenken. De twee 3,5mm jack -> XLR kabels hebben we vast gezet en daar weer een Manfrotto Nano Clamp aan gemaakt zodat dit op een zeer degelijke manier kan worden bevestigd aan bijvoorbeeld een rig zodat er geen losse XLR pluggen aan de camera hangen.

 HB Custom Red Epic

 

Custom Inlay

Veel klanten weten ons al te vinden voor koffers met custom inlays.
Zo ook deze klant die zijn Ceneo HSX en bijbehorende Cimera stevig in één Pelicase wilde hebben.
De HSX zelf zakt in het perfect op maat gemaakte hardschuim. Het frame van de Cimera wordt opgeborgen in de deksel en op dit opberg vak zit wederom hardschuim waardoor de HSX aandrukt wordt zodat deze perfect blijft zitten tijdens transport.

HB Custom Inlay HSX